vineri, 2 noiembrie 2012

Succes in alegeri, domnule Obama!



Am aflat, cu regret, ca d-na Secretar de Stat Hillary Clinton, presata intre ofensiva neoconservatoare de tip bushist a lui Joe Biden si amenintarea Romney, care inseamna triumful corporatiilor producatoare de armament pe linia incendierii Orientului Mijlociu, zonei Marii Negre si a declansarii uni conflict deschis cu Rusia, nu mai este “interesata de un nou mandat”.

Spre deosebire de domnia sa, noi, rezervistii romani, care cunoastem prin traditie, ca romani, toate calitatile si metehnele si ale Occidentului si ale Orientului, nu abandonam. Dorind pacea pentru noi si pentru intreaga lume, uram succes in alegeri domnului Barack Obama! 

Il rugam insa pe domnia sa, desi este in plina campanie, sa-si gaseasca cinci minute libere si sa deschida usile Departamentului de Stat american, ferecate zilele acestea pentru toate celelalte structuri ale SUA si, in mod deosebit, pentru responsabilii de Romania. Intrucat acolo, acum, se discuta, cu usile inchise, soarta statului, inca suveran, numit Romania! Speram ca Dumnezeu sa-i lumineze pe birocratii Departamentului de Stat al SUA, atragandu-le atentia ca, atunci cand situatia a impus-o, de-a lungul istoriei, noi, romanii, ne-am dovedit la fel de bravi ca si cuceritorii FAR  WEST-ului.

Mult succes in alegeri simbolului unei Americi cu adevarat liberale, democratice, care vrea sa renunte la rolul de jandarm al lumii, simbol numit Barack Obama.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU